Saumatonta yhteistyötä aina suunnittelusta toimitukseen saakka 

Mainos Ink on vuonna 2012 perustettu vaasalainen mainostoimisto, joka keskittyy mainonnan, brändien, tilojen ja tuotteiden visuaaliseen suunnitteluun. Yritys muun muassa piirtää erilaisia tilakokonaisuuksia, kalusteratkaisuja ja tuotenäkyvyyksiä ravintoloihin, messuille, myymälöihin ja tapahtumiin.  

Yhteistyö Maiserin kanssa alkoi vuonna 2017, ja se on toiminut saumattoman hienosti molempiin suuntiin. Mainos Inkin toimitusjohtaja ja AD Vesa Hänninen teettää Maiserilla oman yrityksensä asiakkaiden toteutuksia piirtämällä suunnitelmat, jotka Maiseri sitten toteuttaa. Vesa piirtää osastoja ja tekee visuaalista suunnittelua myös Maiserin asiakkaille. Suurin osa töistä on tila- ja messuosastosuunnittelua.  

“Vesa on hyvin innovatiivinen ja yrittää aina hakea uudenlaista näkökulmaa asiakkaiden kohteisiin. Samalla hän haastaa meitä tekemään aivan uudenlaisia toteutuksia, mikä vie liiketoimintaa koko ajan eteenpäin. Yhteistyö ja työnjako toimii todella hienosti”, kertoo Liisa, Maiserin graafisen tuotannon tekijä.  

Erityisesti ravintoloiden ja tapahtumien kalusteet ovat kovalla kulutuksella, joten lopputuloksen on oltava laadukas ja kestävä. Yksi Mainos Inkin suurista asiakkaista onkin Hartwall, jolle toteutettiin esimerkiksi Pure-kampanjan piste Slush-tapahtumaan, josta kuva alla. Osastolle rakennettiin räätälöitynä baaritiski, jonka sisälle rakennettiin peileistä ja ledeistä näyttävä efekti. Maiseri toteutti Vesan piirrosten pohjalta myös vaasalaiselle Fontana Club -ravintolalle brändätyn baarikaluston, josta näet kuvia alta sekä Myymälät ja tilat -sivulta. 

“Yhteistyö on kyllä mennyt älyttömän hyvin. Pystyn piirtämään heille kuvan, mitä haluan, ja saan aina tarkasti eritellyn tarjouksen sekä yksityiskohtaiset aikataulut toteutukselle. Lopputulos on aina sovitun suunnitelman ja aikataulun mukainen, ja materiaalit on tosi hyvälaatuisia. Budjetin, aikataulun ja laadun pohjalta arvioiden lopputulos on siis aina ollut loistava. Olen todella iloinen yhteistyöstämme”, summaa Vesa. 

Etsitkö tiloillesi toteuttajaa, joka hoitaa kaiken aina suunnittelusta asentamiseen? Kysy meiltä lisää!