Case Lapuahovi,
Tex Wilder

“Lopputulos oli juuri sellainen kuin tilasimme”

Lapuahovi on Lapualla sijaitseva hotelli-ravintola, joka on perustettu vuonna 1999. Lapuahovin haaveena oli tarjota asiakkaille viihtyisä ja monipuolinen ravintolatila, jossa voi herkutella Á la Carte -listan mukaisesti illallista, ja joka sopii myös myöhäisiltoihinsa viihdettä kaipaaville asiakkaille. Tästä ajatuksesta syntyi Tex Wilder -ravintola.

Lapuahovin ja Maiserin yhteistyö alkoi pienellä projektilla jo syksyllä 2016. Projektiin oltiin jo tuolloin niin tyytyväisiä, että kun Tex Wilderia alettiin suunnittelemaan alustavasti syksyllä 2017, oli Maiserin valinta myös Tex Wilderin suunnitteluun ja toteutukseen hyvin luonnollinen:

Maiserilla oli tehokas ote jo edelliseen projektiin. Huomasimme myös, että heillä on todella laajat kontaktit eri suunnittelijoihin, jonka myötä on käytännössä mahdollista saada juuri sellainen toteutus kuin haluaa, ja niin me myös saimme, kertoo Lapuahovin toimitusjohtaja Jaakko Kurtti.

Huolellisen suunnittelun myötä aloitettiin remontti, joka oli tarkoitus saada valmiiksi kahdessa viikossa: ”Projekti sujui alusta alkaen hyvin nopeasti ja remonttikin saatiin valmiiksi sovitussa ajassa. Meidän ei tarvinnut pitää ravintolaa kiinni kuin vain kaksi viikkoa, ja tähän olemme erityisen tyytyväisiä. Koko yhteistyö sujui hyvässä yhteisymmärryksessä ja lopputulos oli juuri sellainen kuin tilasimme.”

Kuvia