MESSUOSASTOT

 

MESSUOSASTOT  JOKAISEEN MAKUUN

Maiseri Oy on yksi Suomen suurimmista messu- ja tapahtumarakentajista. Toteutamme vuosittain satoja yksilöllisiä osastoja eri puolille Suomea ja Eurooppaa. Palvelemme suunnittelusta toteutukseen, pohjalaisella ammattitaidolla ja -ylpeydellä. Hyvä asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

YHTEYSHENKILÖT

Sami Isohella
sami@maiseri.fi
020 734 3833

Jari Isohella
jari@maiseri.fi
020 734 3831

Kai Porotähti
kai@maiseri.fi
020 734 3835

Suunnittelu

Haluatko että nykyinen messuosastosi olisi erottuvampi, toimivampi ja kustannustehokkaampi? Haetko parasta mahdollista messukonseptia? Haluatko, että visualisoimme, kuinka ideasi toteutettaisiin käytännössä? Suunnittelijamme ottavat mielellään haasteesi vastaan ja tekevät havainnollisen 3D-esityksen sekä kustannusarvion.

Toteutus

Pieni tai suuri osasto, myymälä, shop-in-shop, demotila: me toteutammene siinä laajuudessa kuin haluat. Tekniikkatilaukset, kutsut, kuljetukset, rakentaminen, siivoukset, purku, varastointi tai vaikka esittelijöiden asusteet. Kaikki hoituvat vuosikymmenten kokemuksella. Toteutamme työt aina kustannustehokkaasti, mutta silti laadusta piiruakaan tinkimättä.

Kuljetus ja varastointi

Kuorma-automme ovat tuttu näky aina siellä missä tapahtuu. Huolehdimme tavarasi messupaikalle ja takaisin. Lämmintä varasto- ja työtilaa meillä on käytössämme yli 3 000 m².

Vuosisopimukset messuille

Vuosisopimuksen tekemällä voit olla varma että eri messuilla oleva osastosi on aina halutunlainen ja laadukas. Käytämme soveltuvilta osin osaston rakenteita, kalusteita ja somisteita useaan kertaan. Kuljetamme ja varastoimme näyttelyesineet, esitteet ja muun rekvisiitan. Tästä asiakkaamme saavat selvää säästöä ja stressivapaita messuja!